SrbijaSpace logo

Multifunkcionalno ćebence za bebe da Vaše dete bude opremljeno od glave do pete

 

Multifunkcionalno ćebence za bebe da Vaše dete bude opremljeno od glave do pete

Postali ste roditelji, i Vaša beba zahteva brigu i negu, ali da li Vam je potrebno i neko posebno ćebence za bebe?

Pokušaćem okroz ovaj tekst da vam osveltimo kako jed o obično multifunkcikonalno ćebence može da olakša vaše odgajanje bebe.

Ta briga i nega bebe podrazumeva da Vašoj bebi treba da obezbedite sva potrebna sredstva kako bi brigu i razvoj učinili što lepšim udobnijim i efikasnijim za nju samu.

Obično se dešava da roditelji, posebno mladi roditelji, kupuju dosta različitih stvari:

 • od jastuka,
 • prekrivača,
 • navlaka,
 • marama,
 • maramica,
 • vlažnih maramica,
 • nosiljki,
 • podloga...


i na kraju se nađu u haosu prepunom stvari.

Neretko se dešava i to da, baš ono što je potrebno u nekom trenutku bude zaboravljeno kući, ili još gore, zamislite da krenete negde u šetnju sa bebom bez kolica, a potrebne su vam sve te stvari. Vi, tovar stvari i beba u vašoj glavi sigurno deluje obeshrabrujuće.


Multifunkcionalno cebence za decu
 

Nije manji problem ni kada su u pitanju kolica, zašto bi prenatpavali kolica svim stvarima i tako uticali na njihov kvalitet?

Da li ste ikada pomislili koliko bi bilo dobro imati jednu praktičnu stvar koja bi mogla da zameni sva gore navedena sredstva koja su nam neophoda kada je u pitanju briga i svakodnevna aktivnost sa detetom, a da sa druge strane ne brinete o čistoći i urednosti materijala koji koristite. 
 

Moj predlog je multifunkcionalno ćebence za bebe.


Naime ovo je nov proizvod na našem tržištu, a testiran je od strane zavoda za industrijsku sopstvenost. Nešto inovativno i veoma korisno, nastalo iz želje da se svakodnevne aktivnosti i briga svedu na što manje opterećenja a što više osmeha, druženja i udobnosti. Ovo ćebence sa druge strane podrazumeva i odustvo brige da će se vaše dete igrati na nečistoj površini, jer uz njegovu upotrebu više ne morate da razmišljate o dezinfekciji površine na kojoj se ono igra.

Sastav ovog ćebenceta je: 62% pamuk, 26% poliester i 12% likra, i upravo zbog većinskog dela pamuka u sastavu, multifunkcionalno ćebence za bebe se lako održava, oslobađa nečistoća čak i pri pranju na niskim temperaturama. Brzo se suši i ne gubi formu pri pranju.

Multifunkcionalno ćebence za bebe je lagane pamučne teksture, leti sprečava znojenje i dete održava suvim, a zimi greje vašu bebu, veoma je jednostavno i udobno za korišćenje. Naziv multifunkcionalno potiče upravo iz toga što je može koristiti za više stvari/ namena nego što se može zamisliti. Ovo ćebence može imati čak 9 funkcija i veoma se lako namešta i prelazi iz jedne u drugu funkciju.

Kako se koristi ćebence za bebe?

Ovo ćebe se može koristiti kao:

 • navlaka za kolica - ćebence ima potrebne otvore kako bi se prilagodilo svim kolicima, radi pričvršćivanja i vezivanja bebe u njima, a sa druge strane pruža udobnost i komfor.
 • navlaka za ležaljku - ležaljku štiti od prljanja a vaše dete se odmara na udoboj i čistoj podlozi.
 • ćebence sa kapuljačom - posle kupanja ili kada je hladno, vaše dete može biti zaštićeno od glave do pete.
 • navlaka za hranilicu - kao i kod kolica, ćebence se može prilagoditi i hranilici, a ono što je najvažnije, veoma se lako pere.
 • podloga za igru - briga da li će prostor na kome se vaše dete igra biti čist, sa ćebencetom nestaje, jer ono predstavlja sigurnost i čistoću.
 • navlaka za auto sedište - deca mogu slobodno uživati u toku voženje, a vi ne morate da brinete da li će se sedište uprljati od hrane.
 • marama za dojenje - omogućava privatnost majkama pri dojenju. Deblja traka se stavlja oko vrata majke i na taj način majka može dojiti bebu u sredini koja je mirna i skrivena od pogleda javnosti. Majka pritom ima pogled na bebu, a pamučna tekstura omogućava prozračnost. Donji deo marame služi kao priručni džep za cuclu, maramicu i slične stvari koje mogu biti potrebne prilikom dojenja.
 • navlaka za nosiljku
 • vreća za spavanje za novorođenče - Sa strane se nalaze dugmići koji se mogu zakopčati da ćebence dobije izgled vreće za spavanje. Nežno, udobno i toplo za bebu, a pritom veoma praktično za nameštanje.


Sada se možete vratiti na početak teksta, i dati sebi odgovor na pitanje: Da li je jednostavnije, bezbrižnije, čistije imati jednu korisnu stvar ili ipak treba za svaku namenu kod brige beba/dece imati različita sredstva?
 

Ćebe za bebe
 


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Komentari (5)

Srecko

Multifunkcionalno cebence je lepo dizajnirano napravljeno od zdravog materijala to svaka majka mora da ima.(Dobar) +2
(Slab) 0
30-Mar-19 10:27:08 AMMilos

Evo da se javi i jedan tata.Poznato je da muskarci nisu bas vicni sa bebama.Ali ovo cebence je super, jer ne teglis sto gluposti sa sobom.Iz ugla tate stvarno dobra stvar.Jedina zamerka je sto ne pravite u varijanti za decake i varijanti za devojcice.(Dobar) +2
(Slab) 0
29-Mar-19 17:16:16 PMIvana

Ja sam poklonila kumi ovo ćebence kada joj se rodila beba, jer mi je delovalo da je praktično. Veoma je zadovoljna jer je zaista multifunkcionalno kako mu i samo ime kaže. Nedavno su bili kod nas i bilo mi je mnogo drago kad sam videla da je bebca nosila u ćebencetu kao u marami, zatim ga je prepovijala a kad je maleni zaspao lepo ga je ušuškala u ćebence.(Dobar) +3
(Slab) 0
29-Mar-19 12:15:05 PMzeljko

Kod bebe u komsiluku sam video cebence za bebe (mama kaze da su dobili na poklon), dodaje da su prezadovoljni i ona i beba.(Dobar) +5
(Slab) 0
28-Mar-19 17:36:07 PMsabi

Multifunkcionalno cebence za bebe ja toliko prakticno. Ja sam poklonila prijateljici za njenu bebu i ona se jako obradovala. Mislim da bi svaka beba trebala da ima to cebence.(Dobar) +5
(Slab) 0
28-Mar-19 17:18:52 PMDodajte komentar