SrbijaSpace logo

Najbolji moderni kreveti koji će oplemeniti vašu spavaću sobu

 

Najbolji moderni kreveti koji će oplemeniti vašu spavaću sobu


Spavaća soba je mesto gde provodite dosta vremena iako najveći deo tog vremena niste svesni zato što spavate. Ipak, važno je da ona bude ušuškana, prozračna, da vam pruža osećaj opuštenosti, relaksacije i da bude opremljena krevetom koji će vam pružiti udobnost.

Dobar san je sve što vam je potrebno da biste sledećeg dana savršeno funkcionisali, da biste bili raspoloženi i odmorni za nove izazove, dobro obavljali poslovne i druge obaveze, družili se sa porodicom i prijateljima. Zato je izbor odgovarajućeg kreveta za spavaću sobu jedna od najvažnijih stavki kada je u pitanju njeno opremanje.

U produžetku saznajte kakve krevete možete da pronađete u ponudi i kako da odaberete odgovarajući.
 

7 faktora koji će vam pomoći da izaberete idealan krevet za vašu spavaću sobu
 

Verujemo da vam je važno da kada birate odgovarajući krevet za spavanje budete sigurni da ste uzeli u obzir sve ono što vam može biti važno i da je odabir koji pravite dobar. Model za koji se odlučite treba da odgovara vama i vašim potrebama, jer nekvalitetan san može dovesti do toga da budete umorni, neispavani i nervozni.

Da bismo vam olakšali potragu i sam izbor, predlažemo da razmislite o nekoliko važnih pitanja na osnovu kojih ćete napraviti pravu odluku i lakše odabrati odgovarajući krevet za spavanje.
 

  1. Kolika je spavaća soba i da li ima prostora za francuski ležaj ili bi trebalo potražiti neki drugačiji model
  2. Ukoliko kupujete francuski ležaj, da li želite model sa ugrađenim dušekom ili onaj za koji se dušek kupuje odvojeno
  3. Kako spavate i koliko vam je prostora potrebno, da biste znali da li da kupite krevet maksimalnih dimenzija ili vam je u redu i onaj koji odgovara prosečnim merama
  4. Da li vam je važno da odabrani krevet ima fioku za odlaganje
  5. Kakav model, boja i veličina se uklapaju u spavaću sobu koju imate, njen stil i uklopivost sa ostalim elementima nameštaja
  6. Koliko novca ste spremni da uložite u krevet za spavaću sobu
  7. Da li željeni krevet pravite kod stolara, kupujete online ili u nekoj od radnji sa nameštajem


Sigurni smo da neće svima biti potrebno da odgovore na sva ova pitanja kako bi se odlučili za svoj idealni krevet, ali smatramo da je važno napomenuti sve ono što može biti od koristi pri odabiru.


Koje vrste kreveta za spavaću sobu možete pronaći u ponudi?

 

Kada kupujete nameštaj, ma koji to elementi bili, važno je da znate šta sve možete naći u ponudi, kako biste stekli utisak o tome kakve varijante određenih proizvoda postoje. Slično je i kada birate krevet.

Spavaće sobe su različite – nemaju svi dovoljno prostora za velike modele kreveta, nekad je spavaća soba zapravo soba vaših mališana, pa su vam potrebni kreveti koji će njima odgovarati i slično. U skladu sa tim i ponuda je takva da nudi pregršt modela koji mogu imati određene sličnosti, ali i elemente koji ih čine specifičnim i drugačijim.

Tako se možete odlučiti za udobne i prostrane francuske ležajeve – ovi kreveti su takvi da nude dosta prostora, različite varijante modela i praktičnost koja se kod nekih od njih ogleda u prostoru za odlaganje koji je gotovo svima potreban.

Kod ovih kreveta imate varijantu da kupite samo okvir, a dušek posebno, i tako odaberete baš onakav kakav vi želite - takođe, imate priliku i da izaberete neki od modela kod kojih okvir i dušek idu zajedno ili su čak neodvojivi – na taj način rešavate sve na jednom.

Kada je u pitanju naslon kod francuskih ležajeva, tj. uzglavlje, i ovde imate nekoliko opcija. Ono može biti niže i više, tapacirano ili drveno, pa čak i metalno, ako je kompletna konstrukcija kreveta takva. Naravno, izbor je na vama, ali ono što bismo dodali je da je tapacirani naslon veoma zgodan i udoban ako volite da čitate u krevetu pred spavanje.

Pored toga, i sama visina kreveta može biti različita - postoje oni potpuno niski modeli koji jedva da imaju nožice koje ga drže iznad površine poda. Za razliku od njih, tu su i oni visoki modeli sa kutijom i dušekom preko, koji deluju vazdušasto, mekano i tako da se čini kao da biste na njemu zaspali u istom trenutku.

Bilo da se odlučite za francuski ležaj ili bilo koji drugi krevet, ležaj ili trosed na rasklapanje koji se bolje uklapa u vaš prostor, ova internet prodavnica vam nudi kompletan pregled najraznovrsnijih kreveta za spavanje, kao i njihovih cena i karakteristika.
 

Pronađite idealan krevet, za miran san i odmor kakav zaslužujete
 

Odmor i kvalitetan san su neki od najznačajnijih faktora dobrog stanja vašeg tela i zdravlja. Zato je važno da krevet u spavaćoj sobi bude takav da vam pruža sve što vam je potrebno za odmor i relaksaciju nakon užurbanih i napornih dana prepunih obaveza.

Krevet za spavanje se ne kupuje svaki dan, te predlažemo da dobro promislite sve značajne faktore koji mogu uticati na finalni odabir i pronađete savršeni model koji će biti u skladu sa vašim potrebama i zahtevima.

Izaberite odgovarajući krevet za spavaću sobu, udobno se smestite i prepustite se okrepljujućem snu koji će vam napuniti baterije i spremiti vas za još jedan novi dan u dobrom raspoloženju.

 

 


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Komentari (1)

Marina

Upravo tako. :) Izabrala sam idealan krevet za svoju spavaću sobu u salonu nameštaja. Mogu i da biram štof, tako da ću konačno imati spavaću sobu o kakvoj sam oduvek maštala.(Dobar) +1
(Slab) 0
23-Jun-22 12:57:34 PMDodajte komentar