SrbijaSpace logo

Oslobodite se neprijatnog mirisa duvanskog dima u vašem stanu

 

Oslobodite se neprijatnog mirisa duvanskog dima u vašem stanu

ŽELITE DA SE OSLOBODITE NEPRIJATNOG MIRISA DUVANSKOG DIMA U STANU....EVO KAKO!

 

Svi znamo koliko je duvanski dim štetan, ali kada „okorelim“ pušaćima neko prigovori bilo o štetnosti duvanskog dima bilo o neprijatnom mirisu u domu, neretko dolazi do sukoba sa okolinom.  

TUŽNA ISTINA JE DA JE VELIKI BROJ PUŠAČA UPRAVO ALERGIČAN NA DVANSKI DIM ali da simptomi klasične alergije izostaju upravo zbog „blokade“ histaminskih receptora (koji su odgovorni za pojavu alergija) toksinima iz duvanskog dima. Zato pušači koji prestanu da puše često budu okoreliji nepušaći od onih koji nisu nikada pušili, jer tek nakon „čišćenja“ receptora počinju da shvataju koliko im duvan zapravo smeta.

Veliki broj je onih koji su poželeli mnogo puta da ostave duvan ali ŽELJA JE JEDNO A VOLJA DRUGO!

To Vam je isto kao i sa dijetom, ne čekajte ponedeljak već krenite „JUČE“, i najvažnije je da postavite CILJ  jer prva tri dana su najteža a već posle petog dana žudnja se značajno smanjuje.

Postepeno ostavljanje je mnogo teža varijanta od naglog prestanka, ali ako ste se odlučili za tu varijantu pokušajte sa TTC-10. TTC-10 je mala plastična cigareta sa perforacijama u kojoj se nalazi posebna forma zeolita koji „ČISTI“ cigaretu pre nego što se ona upali.
 

U kutiju cigareta stavite TTC-10 i već posle 1h možete zapaliti prvu cigaretu koja je u direktnom dodiru sa ttc-10. Posle 24 h MOŽETE UZETI BILO KOJU CIGARETU IZ PAKLICE JER JE PROŠLO DOVOLJNO VREMENA DA BI SE CELA PAKLICA OČISTILA OD VEĆINE TOKSINA. Cigareta će biti manje „LJUTA“ I manje će se iz nje širiti „NEPRIJATAN MIRIS“ a postepeno će se SMANJIVATI I ŽELJA ZA PUŠENJEM.


Moram priznati da sam bila veoma skeptična kada se ovaj proizvod pojavio na tržištu pa sam pristupila malom eksperimentu koji možete videti na slici.

Oslobodite se neprijatnog mirisa duvanskog dima uz zeolit ttc-10

NE ZANOSITE SE JER SLIM VARIJANTE CIGARETA NISU NIŠTA MANJE ŠTETNE!

 

POMOZITE SEBI I DRUGIMA I PRESTANITE DA PUŠITEPored ODLUKE koja je svakako možda i najznačajniji korak, postoje i male olakšice kako lakše da prebrodite OSTAVLJANJE CIGARETA.

  1. Pijte dosta vode! svaki put kada poželite da upalite cigaretu popijte čašu vode (poželjno prečišćene magnetne vode) i snažno protrljajte podlakticu ili pritiskajte refleksogenu tačku li4 smeštenu između vašeg palca i kažiprsta!

 

kako se otarasiti duvanskog dima pomozite sebi da prestanete da pusite ttc-10 pro100

 

  1. Detoksikujte organizam! toksini i teški metali su ti koji zapravo izazivaju zavisnost. u čišćenju organizma može vam pomoći detoxamin koji eliminiše toksine i teške metale iz organizma i na taj način smanjuje „zavisnost“. takođe od pomoći može biti i lišće korijandera koje možete stavljati u supu, pripremiti čaj ili tinkturu jer pomaže u izbacivanju azbesta iz organizma.
  2. Uzimajte redovno kompleks vitamina b i preparate koji u sebi sadrže vitamin c /acerolu, borovnicu, limun, aroniju/...
  3. Za čišćenje pluća može se koristiti mešavina čaja na bazi plućnjaka, razgona, bokvice i podbela ili korišćenje suplemenata na bazi indijskog tamjana /posebno kod osoba koje imaju respiratorne alergije i astmu/.


AKO IPAK ŽELITE DA NASTAVITE SA OVOM LOŠOM NAVIKOM MAKAR ZAŠTITITE DRAGE LJUDE U VAŠOJ OKOLINI

 

 

KAKO UKLONITI  NEPRIJATNE MIRISE U VAŠEM DOMU...

 

 

1. Koristite TTC-10
 

TTC-10 resenje za neprijatni miris duvana u vasem domu
 

2. U pepeljaru možete staviti prah zeolita, na taj način će se smanjiti širenje neprijatnog i ustajalog mirisa iz pepeljare
 

Zeolit detoxamin prah u pikslu ttc-10 pusenje
 

3. Koristite fotokatalitički prečišćivač vazduha! ne samo da uklanja neprijatne mirise u vašem domu već eliminiše iz vazduha alergene, čestice prašine, bakterije i viruse!

Nobel ambilife za preciscavanje duvanskog dima i mirisa

 

Šta god da odlučite NE BUDITE SEBIČNI MISLITE NA SEBE I NA DRUGE!

 

 

Da li ćete probati da ostavite pušenje, ili jednostavno znate da ne možete? Da li štitite vašu porodicu od duvanskog dima korišćenjem TTC-10?
Javite nam u komentarima!


Autorski tekst: Edmon Dantes


Komentari (4)

smekerica

ovo je vec smekerica ako i radi radnju superiska za pokloncic pusacima oko vas

(Dobar) +3
(Slab) 0
25-Sep-20 17:08:32 PMsmekerica

odgovorio/a: bokile

da za 400 kinti vrh poklon za rodjendan jos ispadnem pametan
(Dobar) +1
(Slab) 0
25-Sep 22:13:05
ivan

kako se ovo koristi? samo ga stavim u paklu?

(Dobar) +1
(Slab) 0
25-Sep-20 14:49:43 PMivan

odgovorio/a: ortodoks hun

da posle prve cigarete i onda tako jos 500 kutija cigareta dok se ne potrosi tako su meni rekli
(Dobar) +2
(Slab) 0
25-Sep 17:07:11

Dodajte komentar