SrbijaSpace logo

Renault Trafic

 

Renault Trafic

Renault Trafic

Rentault Trafic je idealno vozilo za  porodicu. Po gradu troši svega 8,5 l/100 km, što je manje čak i od fabričkih deklarisanih podataka, čime popularnost ovog vozila samo biva veča. Ovo putničko kombi vozilo je mera udobnosti i komfora.

Kao i svako komercijalno vozilo, Renault Trafic ima bezbroj varijanti, kombinacija i konfiguracija unutrašnjeg prostora. Putnička verzija je sa devet sedišta i produženom šasijom. To znači da i sa svih devet sedišta na svom mestu ima ogroman prtljažni prostor zapremine 2,2 kubna metra. Sedišta se inače vade i vraćaju na svoje mesto u dva poteza, bez upotrebe alata. Moguće je oboriti i samo naslon trećeg reda, tako da se tovarni prostor dodatno povećava bez izbacivanja sedišta. Unutrašnjost vozila omogučava eksperimentisanje. Sam razmak između redova je toliki da daje mogućnost da se komforno smeste i vrlo visoki ljudi. Sedišta su mekana, posebno vozačevo koje je u stvari prava fotelja. Donji deo je taman toliko dugačak da pokriva celu dužinu butine a sedište generalno pruža odličnu podršku za vaše telo, što, priznaćete, za duga putovanje puno znači.

 

Renault Traffic je veoma popularno vozilo za iznajmljivanje tako da skoro svaka rent a car agencija ga ima u svojoj ponudi. U teretnoj varijanti dosta ga koriste agencije za selidbe. 


Preuzeto sa: http://www.rentacarmms.rs/renta-car-vozilo.php?vozilo=41


Dodajte komentar