SrbijaSpace logo

Saveti, Trikovi & Strategije za Slot Igre u Onlajn Svetu

 

Saveti, Trikovi & Strategije za Slot Igre u Onlajn Svetu

Kako postoji puno online slot igara, tako postoji i puno strategija i načina kako da se one igraju, a da se ostvari povoljan rezultat odnosno dobitak na njima. Mnogi ljudikoji igraju neke od ovih igara će vam sigurno reći kako imaju svoj način igre u koji veruju i koji im sigurno s vremena na vreme donosi i dobre rezultate. Naravno, neki od tih trikova vam može biti od pomoći ako ste početnik, ali to i ne mora da bude slučaj tako da je najbolje prikupiti informacije sa više strana kako bi se odabrala ona strategija koja će vam u nekoj budućnosti najviše i odgovarati. 

Za ulazak u svet slot igara koje se igraju preko interneta potrebno je znati određene stvari odnosno imati neke preduslove za njihovu igru. To je važno kako bi se stvorili svi uslovi za povećavanje šansi za potencijalni dobitak. A prva stvar od koje bi trebalo krenuti je odabir online slot igre. Ako niste dovoljno upućeni u njihovo funkcionisanje, onda je najbolje da tražite pomoć od nekog iskusnijeg koji će vam pomoći da krenete sa nekim jednostavnijim igrama. Takođe, krenite i sami da se raspitujete o igrama, i vidite koja od njih bi vam najviše odgovarala.

Ono što je takođe bitno da znate pre nego što se odlučite za neku online slot igru je i da  proučite koji je procenat RTP-a odnosno procenta isplate koju igrač može da očekuje. Naravno, svako želi da igra onu igru gde će imati veće šanse da dobije, pa je zbog toga i potrebno gledati one slotove koji nude RTP koji je veći od 96% na duže staze.

Kada ste odabrali igru koja vam odgovara, na početku je bitno da odredite i veličinu uloga. To je veoma bitna stvar jer ćete na taj način uvek znati koliko para ulažete bez obzira na moguće dobitke u međuvremenu. Isto tako, ne bi bilo loše ni da se odredi neki mesečni ili bilo kakav periodičini budžet koji će biti namenjen za slot igre jer ćete sa njim biti ograničeni na trošenje.

U vezi sa ovim je i još jedno bitno pravilo, a to je da budete dosledni u odluci i da znate kada da stanete. Na taj način ćete sebe ograničiti, i nećete zavisiti od toga da li dobijate ili ne. Iako će vam se ponekada činiti da je ova odluka loša, i da bi trebalo ići na više, bitno je da to ne uradite jer ćete bez potrebe stvoriti sebi problem. 

Kada su u pitanju neke strategije za slot igre koje se igraju online, njih verovatno ima koliko i igrača, ali možete se držati određenih stvari koje su mnogima pomogle, i koje uz određene modifikacije u hodu od zavisnosti od igre i od toga gde se nalazite u igri možete i vi primeniti. Jedan od tih trikova je da koristite funkcije dupliranja, a sve u cilju povećavanja verovatnoće dobitka. U zavisnosti od slot igre koju igrate preko interneta, ona se može koristiti i po nekoliko puta, u uz pomoć funkcije dupliranja (crveno/crno) imaćete šansu da duplirate vaš potencijalni dobitak, i to sa šansom od 50%. Ovo zapravo znači da biste potencijalno imali manje dobitaka veće vrednosti umesto da imate više dobitaka, ali sa znatno manjim vrednostima. 

Još jedna stvar koju možete da uradite je i da smanjite broj dobitnih linija. Kada se kladite na veći broj linija istovremeno, dobici će vam biti proporcionalno manji u zavisnosti od broja tih linija. Kako je vama cilj da ostvarite što veći dobitak, ovo može biti dobra strategija. No, imajte na umu da su maksimalne opklade po liniji na većini slot igara obično ograničene, te je stoga ovo dobro primenjivati ako ulažete male svote novca.  


Slika: https://unsplash.com/photos/3QWr7McRmC8


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Dodajte komentar