SrbijaSpace logo

Vodoinstalaterske usluge u Beogradu

 

Vodoinstalaterske usluge u Beogradu

Šta sve treba znati o vodoinstalaterskim uslugama u Beogradu? Pažljivo pročitajte naš tekst i nadamo se da će vam ovaj članak biti jedan od onih na koji ćete se često vraćati.

 

Vodoinstalaterske usluge
Vodoinstalateri Beograd
Vodoinstalaterske usluge
Šta sve rade vodoinstalateri?
Vodoinstalaterske usluge
Vodoinstalaterski servis Beograd
Vodoinstalaterske usluge
Kvarovi za vodoinstalatere
Vodoinstalaterske usluge
Kako birati vodoinstalatera?
Vodoinstalaterske usluge
Odgušenje kanalizacionog sistema
Vodoinstalaterske usluge
Projektovanje vodovodne mreže
Vodoinstalaterske usluge
Izlazak vodoinstalatera na teren
Vodoinstalaterske usluge
Hitne intervencije vodoinstalatera


Vodoinstalateri Beograd

Da li možete da zamislite koliko postoji sudopera, kupatila ili kanalizacionih cevi u Beogradu?

Da li možete da zamislite nekog da mu nije trebala usluga vodoinstalatera u Beogradu?

Za šta je vama sve trebao vodoinstalater do sada? 

Ne postoji ništa lepše nego kada u kući, stanu ili poslovnom prostoru sve funkcioniše besprekorno. Ali u stvarnosti svako od nas je makar jednom došao u situaciju da ima problem sa funkcionisanjem kanalizacionog ili vodovodnog sistema, kao i sa kvarovima druge vrste.
 
Tada smo obično svi u većoj ili manjoj meri zabrinuti, jer smo svesni činjenice da je prilično teško pronaći dobrog i kvalitetnog majstora, a koji će svoje usluge naplatiti po razumnoj ceni.

Zato je uvek dobro pri ruci imati broj telefona dobrog vodoinstalatera, majstora ili bilo kog drugog majstora, što bi naš narod rekao zlu ne trebalo. 
 

Šta sve rade vodoinstalateri?

Iskusne vodoinstalaterske ruke mogu izvršiti demontažu stare sanitarija, a prilikom renoviranja kuhinje ili kupatila pobrinuće se i da izvrše sve neophodne popravke kako na vodovodnom, tako i na kanalizacionom sistemu u tom objektu. 

Takođe će u skladu sa potrebama vlasnika prostora oni kasnije montirati nove sanitarije.

I uradiće još mnogo toga kao što je:

 • montaža sudopere,
 • postavljanje i zamena sifona,
 • ugradnja i zamena lavaboa,
 • montaža i zamena tuš kabine,
 • montaža kade,
 • zamena i ugradnja bidea,
 • montaža vodokotlića,
 • mntaža WC šolje,
 • montaža protočnog bojlera,
 • zamena i montaža bojlera različitog kapaciteta,
 • ugradnja sanitarija,
 • odgušenje lavaboa, slivnika i umivaonika,
 • odgušenje wc šolje, tuš kabine i kade,
 • odgušenje cevi i vertikale,
 • odgušenje odvoda pomoću sajle,
 • odgušenje kanalizacije, kao i
 • odgušenje kanalizacije mašinskim putem.


Teško da vam za bar nešto od pobrojanog neće biti potrebne usluge vodoinstalatera.
 

Vodoinstalaterski servis Beograd

A sve usluge za koje su specijalizovani su dostupne, praktično govoreći neprekidno. Zato što je dobro poznato da gotovo svaki vodoinstalaterski servis u Beogradu ima i tim koji je zadužen za hitne intervencije. 

U zavisnosti od zahteva klijenata, vodoinstalaterske usluge u Beogradu će biti izvršene u najkraćem mogućem roku, a nakon što majstori dobiju poziv i informacije od vlasnika bilo kog stambenog ili poslovnog prostora. 

Svakako da ovi majstori mogu biti angažovani za ugradnju, ali i za zamenu bidea, lavaboa i tuš kabina, a u ponudi je i postavljanje i zamena sifona, te montaža vodokotlića i montaža kade, odnosno protočnog bojlera, wc šolje i bojlera bilo kog kapaciteta. 
 

Kvarovi za vodoinstalatere

Sve vrste kvarova na vodovodnom sistemu mogu majstori po zahtevu klijenata da otklone, tako da će izvršiti zamenu ventila, zatim popravku baterija, čišćenje bojlera i zamenu grejača, ali i bilo koju drugu uslugu koja je u određenom prostoru neophodna. 

S obzirom na to da ovi majstori mogu, praktično u bilo kom trenutku da izvrše i odgušenje kanalizacionog sistema u svakom objektu, to podrazumeva da će se oni pobrinuti za ručno ili mašinsko odgušenje kanalizacionih horizontala ili vertikala. 

Ako se javi zagušenje odvoda na umivaoniku ili sudoperi, sasvim sigurno će vodoinstalateri Beograd u najkraćem roku pošto ih klijent bude kontaktirao izaći na teren i izvršiti procenu, te primeniti bilo ručno otčepljenje sudopere, bilo mašinsko odgušenje umivaonika, slivnika ili wc šolje, odnosno odgušenje lavaboa ili kade. 

Pravilo je da oni treba da procene stanje kanalizacionog sistema u konkretnom objektu, jer na osnovu toga odlučuju da li će izvršiti odgušenje odvoda pomoću sajle ili je ipak neophodno izvršiti odgušenje kanalizacije mašinskim putem. 
 

Birajte vodoinstalaterski servis sa iskustvom na terenu

Kada klijent odluči da renovira kupatilo u svom stanu, kući ili poslovnom prostoru, dostupne su mu profesionalne vodoinstalaterske usluge u Beogradu. I danas zaista može da bira između desetina kvalitetnih servisa.

A usluge uključuju kako demontažu svih sanitarnih elemenata, tako i sve vrste popravki na vodovodnom sistemu. Ali i zamenu oštećenih pločica i pripremanje terena za postavljanje novih, te ponovno montiranje sanitarija u skladu sa zahtevima klijenata. 

Potrudiće se vodoinstalateri Beograd da maksimalno profesionalno i u najkraćem mogućem roku izvrše sve zahtevane usluge, a podrazumeva se da će voditi računa i o tome da cena tih usluga bude optimalna.
 

Jer tržište diktira uslova a opstaju oni vodoinstalaterski servisi koji žele da ih klijenti ponovo pozovu.


Odgušenje kanalizacionog sistema

Sve pomenuto se odnosi i na usluge odgušenja kanalizacionog sistema u određenom objektu. U tom slučaju se nudi i snimanje cevi posebnim kamerama. Na taj način majstori mogu brže da dođu do zaključka gde je nastao problem u funkcionisanju kanalizacionog sistema, te da odluče kako će navedenu uslugu izvršiti. 

U većini slučajeva je sasvim dovoljno da bude izvršeno odgušenje kanalizacije ručnom sajlom, mada ima i situacija kada je neophodno izvršiti mašinsko odgušenje kanalizacione horizontale ili vertikale u bilo kom objektu. 
 

Projektovanje vodovodne mreže

Pored svih pomenutih usluga, vodoinstalateri u Beogradu mogu i da postave celokupan vodovodni sistem u novoizgrađenom objektu. U opisu posla im je i da vrše projektovanje svih radova kad god je to potrebno. 

Posebno kada je u pitanju postavljanje nove vodovodne instalacije u nekom objektu i tada se podrazumeva da će klijenti dobiti detaljne informacije na vreme o svim planiranim radovima, tj. biće upoznat sa detaljima projekta. 
 

Izlazak vodoinstalatera na teren

Od vlasnika bilo kog objekta, odnosno od lica koje je u njemu nadležno bez obzira da li je u pitanju poslovni ili stambeni prostor, očekuje se da kontaktira servis koji nudi vodoinstalaterske usluge u Beogradu, te da napomene šta je potrebno uraditi u tom prostoru, kako bi se dogovorio sa majstorima o detaljima. 

U principu, praksa je da vodoinstalateri moraju izaći na teren nedugo nakon što ih klijent bude kontaktirao. Majstor na licu mesta procenjuje obim i cenu radova

Klijenta upoznaje sa svime onim šta je potrebno u tom prostoru da bude urađeno, budući da će na osnovu toga oni i pripremiti ponudu za zahtevane usluge
 

Hitne intervencije vodoinstalatera

Kada su u pitanju hitne intervencije, to podrazumeva vršenje svih dostupnih usluga u svako doba i dana i noći, a vodoinstalateri Beograd će se potruditi da klijentima omoguće maksimalan kvalitet po optimalnoj ceni.
 
Bez obzira da li je potrebno da bude otklonjen problem u funkcionisanju nekog elementa u kuhinji ili kupatilu, odnosno da li je neophodno izvršiti odgušenje kanalizacije ili bilo koje druge vodoinstalaterske usluge u Beogradu, majstori koji su u našem specijalizovanim servisu zaposleni su klijentima na raspolaganju u svako doba dana i noći, bez obzira da li je u pitanju radni dan, vikend ili praznik. 
 

Vi ste u situaciji da birate a to znači da treba da birate iskustvo, kvalitet, profesionalnost, brzinu reagovanja i cenu u skladu sa izvršenom uslugom. A to su odlike vodoinstalatera koji je po meri svakog klijenta.


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Komentari (9)

Domaćin za domaćicu

Domaćice, kakav mu je alat? Jesi zadovoljna sa njegovim alatom?(Dobar) +2
(Slab) 0
20-Jun-19 11:31:46 AMDomsćica

Samo da pohvalim mog vodoinstslatera. Ima blagu narav i kod njega sve može.(Dobar) +1
(Slab) 0
20-Jun-19 11:30:13 AMBorko

Zovnem komšiju da mi očisti kamenac u bojleru. Nisam imao pojma koliko kamenca može da se nataloži u bojleru u kupatilu. To je ispadalo i ispadalo iz bojlera. Tako sam se obradovao što je prestao da krcka, a onda sam shvatio da je moj komšo čišćenjem probušio kazan.
I tako bolje da ga nisam ni čistio. bar ne na ovaj način. Ljudi, iz iskustva, najjeftinije je pozvati profesionalnog vodoinstalatera i osim što vam očisti kamenac, on vam sačuva i bojler jer zna kako se to radi.(Dobar) +4
(Slab) 0
09-Jun-19 15:00:04 PMBoban

Čoveče, nekada steknem utisak da me neko posmatra i šalje smernice šta da radim. Procureo mi mali bojler iznad sudopera i česma gotovo u isto vreme. Ne stižem da pozovem vodoinstalatera jer moram da budem u stanu, a nemam previše slobodnog vremena, i naletim na ovaj članak. Kao da me opominje šta treba da uradim.(Dobar) +5
(Slab) 0
31-May-19 22:28:46 PMNIje lako naći majstora

Baš dobro što su vodoinstalateri počeli da otvaraju firme. Do sada je bilo, da li znaš nekog ko zna dobrog majstora? Sada možeš da pozoveš firmu imaš i neke garancije, dobićeš i fiskalni račun, manja je mogućnost prevare i naplaćivanja preko svake mere.
Osim toga, usluga je daleko profesionalnija, firme mogu da se opreme i sa modernom skupom opremom, kao što su kamere koje su spomenute u tekstu, između sebe majstori mogu da razmenjuju iskustva, verujem da interno postoje i kursevi ili radionice, gde se prenosi znanje i veština.(Dobar) +6
(Slab) 0
30-May-19 14:02:31 PMNIje lako naći majstora

Prijatelju, i dalje je najbolje da pitaš nekog da li zna nekog dobrog majstora jer to što ima firmu nije garancija ni za šta. Firmu možeš da otvoriš i zatvoriš milion puta. Jedino što dobiješ zvanično račun, pa kao imaš kome da reklamiraš, ukoliko hoće da se smiluju i dođu. A vrlo verovatno da neće ni doći. Loša iskustva.

(Dobar) 0
(Slab) 0
07-Jul 17:02:37
Srecko

Kao sto imamo svog doktora,stomatologa pozeljno je imati i dobrog majstora u ovom slucaju vodoinstalatera, kad steknete poverenje i postovanje problemi ce se lakse resavati.(Dobar) +3
(Slab) 0
30-May-19 11:12:59 AMRazumem se u cevi

Na preporuku došao vodoinstalater kada smo se preselili u novi stan da priključi veš mašinu i mašinu za sudove. Cena 50 evra. Samo sam pomislio koliko to košta kada nije preporuka u pitanju. Od tada uvek prvo pitam za cenu, pa tek posle toga, ukoliko mi odgovara, krećemo sa radom.(Dobar) +3
(Slab) 0
29-May-19 23:44:36 PMIvana

Kada videh tekst o vodoinstalaterima samo sam se naježila. Kakav haos mi je u kući ostao od odgušenja sudopere.(Dobar) +6
(Slab) 0
29-May-19 23:12:53 PMDodajte komentar