SrbijaSpace logo

ALUMINIJUMSKI LED PROFILI

 

ALUMINIJUMSKI LED PROFILI

U svetu RASVETE i rasvetnih tela, od pojave LED tehnologije, izbor ostvarenih očekivanja i želja postaje sve veći i sve širi. 

Mišljenje je da ALUMINIJUMSKI LED PROFILI sa najnovijim rešenjima led tehnologije u rasveti veoma progresivno i veoma agresivno (skoro nezaustavljivo) pomeraju granice očekivanog i neočekivanog. 

 

Raskoš dekorativnog i modernog dizajna svakog proizvoda ove tehnologije, sa velikom prednošću u maloj težini ( u odnosu na sve ostale iz konkurencije) pravi beskompromisan izbor, koji uz zaista povoljnu cenu (!) čini svaku vašu želju ostvarljivom i mogućom.

Arhitekte, dizajneri, neposredni izvođači radova – instalateri i ostali učesnici – akteri uređenja i poslovnih i stambenih ( i ostalih) prostora sve više insistiraju na izboru ovih profila, bez obzira da li je u pitanju ugradna ili nadgradna varijanta. I za kuhinje, i za kupatila  i za podove. Smatraju ih skoro idealnim rešenjima i za tzv. spuštene plafone gipsane zidove, ukrasne stubove… Sve češće ih traže i za razne vrste stepeništa (drvena- ukrasna, metalna i sl…).

Posebno se naglašavaju ove karakteristike:

  • Alu led profili su najpovoljnija površina u kojoj se rashlađuju led trake,
  • Skoro su neograničene mogućnosti kombinacije-a alu profila i led traka,
  • Moguće je da vam ih isporučimo u različitim dimenzijama; 1 metar, 2 i 3 metra, a mogu se i seći prema vašem izboru, sve u zavisnosti od broja segmenata koliko ih želite,
  • Jednostavnost montiranja predstavlja savršeno zadovoljstvo bilo kojeg instalaterskog zahteva, i
  • Energetska efikasnost, kojom ovi proizvodi dominiraju nad konkurencijom, ima obeležje izuzetno značajne karakteristike.

 

Izbor boja samog aluminijuma nije više samo njegova osnovna - prirodna siva boja, bela ili crna boja. Isto se može reći i za plastične difuzore. 

Sve ove i ostale karakteristike, a koje ovde nismo posebno naglasili (a možda jesu kod nekog pojedinačnog proizvoda, u njegovom opisu) ove proizvode savremene rasvete sve više i sve češće i traže i koriste u proizvodnji i montaži nameštaja (za biblioteke, kuhinje, dnevne i spavaće sobe i …)

 


Preuzeto sa: http://www.xenonlight.rs/blog/aluminijumski-led-profili.html


Komentari (1)

Lena

Sviđa mi se ova ideja za kupatilo, baš je neobično. A u kupatilu mi uvek nekako fali još svetla. Razmisliću o tome, s obzirom da i ja imam tuš kabinu.

(Dobar) 0
(Slab) 0
16-Sep-23 20:07:18 PMDodajte komentar