Ugradnja kamena

 

Ugradnja kamena

Ugradnja kamena je usluga koju sa zadovoljstvom nudimo našim klijentima. Važno je napomenuti da je kod ugradnje kamena veoma važno da majstori budu vrhunski profesionalci i vrlo stručni i odgovorni ljudi, pošto i najmanja greška se kasnije skupo plaća. Ugradnju našeg kamena vrše majstori koji imaju višegodišnje iskustvo i koji su dobro “ispekli” ovaj težak i zahtevan zanat, tako da možemo da garantujemo za naš rad i kvalitet.

Prirodni kamen koji se ugrađuje može da bude u svim oblicima obrade: sečen, lomljen, obrađen ili neobrađen, da bude isečen u štanglice, ili kao bunja ili krajcmože da se ugrađuje skoro na svim površinama (zemlja, drvo, malter, cement, beton, keramičke pločice, itd).Osim toga, može da se ugrađuje u skoro svim fazama izgradnje objekta –  za vreme zidanja, fasadiranja, oblaganja zidova, cokli, stepeništa, popločavanje trotoara i staza, izgradnja terasa. Prirodni kamen se koristi za podizanje ograda, bazena, česmi, fontana, itd. Kombinacije su bezbrojne sve u zavisnosti od želja i potreba kupca.

Kompleksnost i zahtevnost postupka ugradnje kamena traži od majstora da prvo pripremi površinu na kojoj  se kamen lepi, svaka vrsta površine traži adekvatnu pripremu, a zatim da pripremi i sam kamen. Pošto se ugradnja razlikuje od mesta do mesta potrebno je pravilno odabrati vrstu kamena kako bi se postigao željeni cilj.

 

Mi posedujemo ogromno iskustvo i znanje koje je sticano svih ovih godina, tako da možemo da posavetujemo svoje klijnte šta je najbolje za njih.

 


Preuzeto sa: http://www.kamenstruganik.com/


Dodajte komentar