SrbijaSpace logo

Ugradnja kamena

 

Ugradnja kamena

Ugradnja kamena je usluga koju sa zadovoljstvom nudimo našim klijentima. Važno je napomenuti da je kod ugradnje kamena veoma važno da majstori budu vrhunski profesionalci i vrlo stručni i odgovorni ljudi, pošto i najmanja greška se kasnije skupo plaća. Ugradnju našeg kamena vrše majstori koji imaju višegodišnje iskustvo i koji su dobro “ispekli” ovaj težak i zahtevan zanat, tako da možemo da garantujemo za naš rad i kvalitet.

Prirodni kamen koji se ugrađuje može da bude u svim oblicima obrade: sečen, lomljen, obrađen ili neobrađen, da bude isečen u štanglice, ili kao bunja ili krajcmože da se ugrađuje skoro na svim površinama (zemlja, drvo, malter, cement, beton, keramičke pločice, itd).Osim toga, može da se ugrađuje u skoro svim fazama izgradnje objekta –  za vreme zidanja, fasadiranja, oblaganja zidova, cokli, stepeništa, popločavanje trotoara i staza, izgradnja terasa. Prirodni kamen se koristi za podizanje ograda, bazena, česmi, fontana, itd. Kombinacije su bezbrojne sve u zavisnosti od želja i potreba kupca.

Kompleksnost i zahtevnost postupka ugradnje kamena traži od majstora da prvo pripremi površinu na kojoj  se kamen lepi, svaka vrsta površine traži adekvatnu pripremu, a zatim da pripremi i sam kamen. Pošto se ugradnja razlikuje od mesta do mesta potrebno je pravilno odabrati vrstu kamena kako bi se postigao željeni cilj.

 

Mi posedujemo ogromno iskustvo i znanje koje je sticano svih ovih godina, tako da možemo da posavetujemo svoje klijnte šta je najbolje za njih.

 


Preuzeto sa: http://www.kamenstruganik.com/


Dodajte komentar