SrbijaSpace logo

Korisni pokloni za svakog dečaka

 

Korisni pokloni za svakog dečaka

Nestašluk, avanturizam, radoznalost - sve su ovo asocijacije na dečaštvo! Dečaci svojim šarmom osvajaju naša srca od malih nogu!

Njihova razigranost daje beskrajnu lepezu opcija za darivanje, i zaista su zahvalni kada je reč o kupovini. Dečaka uvek možete obradovati jednostavnim poklonom kao što su lopta ili klikeri! Međutim, ukoliko želimo da dečaka darujemo nekim korisnim predmetom, koji će mu služiti duži vremenski period, često možemo ostati bez ideja za prikladan poklon.

Iz tog razloga, mi smo vam pripremili listu ideja kako da vašem omiljenom dečaku za razne prilike darujete praktični poklon koji će mu služiti dugo, a istovremeno izmamiti osmeh!


#1 Pižame za najslađe snove kul dečaka


Ko kaže da samo devojčice vole pižame! Pidžame za dečake su kul poklon koji će mu omogućiti slatke snove u udobnoj garderobi za spavanje!

Sa dezenima omiljenih superheroja, crtanih likova ili dinosaurusa, omogućite svom omiljenom dečaku da se oseća fantastično čak i dok spava!

Svaki put kada se pogleda u ogledalo, osećaće se kul i radosno, jer s ponosom na sebi nosi slike svojih idola! Ovo je najkraći put da izmamite osmeh mališanu, a ujedno mu obezbedite savršeno praktičan poklon!

Pižamice od prijatnih i prirodnih materijala, pružaće udoban san i najslađe snove svakom dečaku, te ovo predstavlja fantastičan i koristan poklon!


#2 Mikroskop za male istraživače i velike umove


Svi smo nekad zatekli dečaka kako zagledan u zemlju, posmatra mrave i druge insekte, diveći se njihovoj majušnosti i različitosti! Ovakve situacije, neretko su okidač onih beskrajnih zašto? na koja često ostanete bez odgovora! 

Iskoristite ovu radoznalost i podignite je na viši nivo! Ko zna, možda upravo darivanjem mikroskopa vašem omiljenom mališanu, istovremeno poklanjate svetu još jednog Darvina!

Na tržištu postoje brojni mikroskopi i slični instrumenti, prilagođeni deci. Jednostavni su za upotrebu i u sebi sadrže knjižice, oglede, testove i vežbe, koji će im pomoći da uspešno razumeju pojmove poput atoma i molekula. Ovo je sjajna i korisna vežba kojom će mališan, kroz igru, bolje razumeti svet oko sebe.

Ovo je jedan od klasičnih spoji lepo i korisno poklona i zbog toga smatramo da zaslužuje da se nađe na našoj listi!


#3 Gumene čizme za lakši korak u nove avanture


Spomenuli smo da su neke od glavnih asocijacija na dečaštvo nestašluk i avanturizam, e pa, one idu ruku pod ruku sa vrlo neurednim fizičkim aktivnostima!

Sećate se svih reklama za deterdžente i izbeljivače? Onda će vam biti sasvim jasno zašto se gumene čizme nalaze na listi korisnih poklona za mališane muškog pola.

Možete naći gumene čizme u najrazličitijim dezenima i bojama, te će dečacima prosto predstavljati zadovoljstvo, da u novoj obući, zakoračaju u svoje nove, blatnjave, avanture po kiši!

Pored divnih dezena i kolorita, ono što je dobro kod ove obuće jeste njihova neverovatna udobnost i uklopivost! Stopala mališana ne samo što će biti dobro zaštićena od vode, već će boraviti u udobnoj obući pogodnoj za trčanje!

Spasite sebe ili druge roditelje nepotrebnog nereda i kupite ovaj praktični poklon, majke će vam biti zahvalne!


#4 Muzički instrument za učenje izražavanja emocija 


Možda i naš favorit sa ove liste. Muzički instrument je uvek predivan poklon, ali njegova praktična primena često se zapostavlja.

Muzika, od kada je sveta i veka, predstavlja medijum za izražavanje najdubljih emocija.
O tome da postoji veliki pritisak na dečake i muškarce kada javno ispoljavaju svoje emocije, govore brojni stručnjaci i istraživanja!

Zbog toga je medijum preko koga od malih nogu uče, ne samo da izraze, već i da budu u kontaktu sa svojim emocijama, savršeni poklon. On će im koristiti do kraja života, i na njemu će vam biti zahvalni!


Decak svira instrument
 

Sviranje muzičkog instrumenta, naravno, povoljno utiče i na razvoj inteligencije kod deteta, pogotovo na sferu apstraktnog mišljenja i analitičkog pristupa problemima! Muzika razvija i socijalne sposobnosti, a svakako da je sviranje instrumenta i fantastičan hobi u budućnosti, preko koga će mališan potencijalno steći nove najbolje prijatelje!

Gitara, sintizajzer ili neka udaraljka - sve su sjajne opcije koje se mogu, za relativno pristojan novac naći, te obezbediti savršen i koristan poklon za ceo život!

Za kraj, savetujemo još da prilikom odabira poklona lepo razmislite kakvog je karaktera dečak koga darujete i da na osnovu toga odlučite šta će mu najviše koristiti. Pižamica je svakako potrebna svima, ali bi gumene čizmice i instrument mogli da zavaraju.

Da, gumene čizmice će malom avanturisti svakako koristiti, ali imajte u vidu da bi lep par obuće možda inspirisao i onog introvertnog dečaka, koji najčešće bira da svoje slobodno vreme provede u kući! Možda ga baš, par lepih čizmi u jarkim bojama, navede da krene u nove pohode i prevaziđe svoje strahove!

Takođe, muzički instrument bi, zapravo, možda najviše koristio onim dečacima koji imaju izraženiju logičku stranu, baš iz razloga što će im u životu biti potrebno da sarađuju i sa svojom, drugom, emotivnom stranom koje nisu svesni!

Nadamo se da ste uspeli da u ovom tekstu nađete inspiraciju za savršeno koristan i lep poklon za vašeg, najdražeg dečaka! Na vama je samo da razmislite, darujete i uživate u plodovima vaših akcija! Srećno!

 


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Dodajte komentar