SrbijaSpace logo

Moja krema za lice

 

Moja krema za lice

Godine se polako ispisuju na mom licu. Od kako sam primetila sitne bore i gubitak vitalnosti kože, bila sam u potrazi za tretmanom za podmlađivanje koji će usporiti vidljivo starenje. Novac sam trošila na skupe tretmane, menjala anti-aging kreme, ali rezultata nije bilo.

Na nagovor prijateljice probala sam tada poslednju soluciju pre hirurške opcije zatezanja lica, probala sam prirodnu kremu od pčelinjeg otrova. Malo je reći da sam prezadovoljna. Od tada je to moja krema za lice broj 1!

Podeliću i sa vama sve o ovom čudu prirode koju su mudri farmaceuti pažljivo sastavili za sve same blagodeti kože.


Otrov, a ujedno i krema za ulepšavanje - kako je to moguće?!


Reč je o revolucionarnom preparatu koja ima za cilj da „zavara“ kožu i izmami reakciju kao da je primila ubod pčele. Kada koža oseti pčelinji otrov dovodi veću prokrvljenost u tu regiju, a time i kiseonik čime se stimuliše brza proizvodnja kolagena.

To je čudnovata magija pčele koja i otrovom leči!


Sastav kreme me „kupio“!


Proizvođač je uverio da je reč o maloj koncentraciji otrova, specijalno doziranoj da u ovom obliku izazove samo blage, trenutne reakcije. Razmišljala sam: „ok, ali mora postojati još neki sastojak, verovatno se tu krije neka hemija?!“ i onda odgovorom ostanem zapanjena.

Prirodna krema protiv bora sa pčelinjim otrovom ima 100% prirodne sastojke koji blagotvorno deluju na kožu, a usled bolje prokrvljenosti dolazi i do boljeg upijanja u dublje slojeve epiderma. Pored rastvora pčelinjeg otrova, sadrži i sve ostale same najkvalitetnije darove iz prirode:

  • Organski propolis
  • Organski med
  • Esencijalna ulja (jojobe i kantariona)
  • Vitamin E


Propolis ovde nije samo propolis, već su vodili računa da je dobijen od organskog bilja tako da u sebi ne sadrži zagađenja već je čist produkt prirode.

Propolis služi pčelama kao jedini antiseptik kojim čuvaju zdravlje košnice. I na ljude ima isto dejstvo pa je prava dragocenost kada se makar deo ovakvog veličanstvenog pčelinjeg proizvoda unese u kožu.

Istraživanjem sam saznala koliko je i organski med bitan jer nosi prirodne sastojke bogate vitaminima, mineralima, enzimima i antioksidansima – prava stvar za tretman podmlađivanja!

Eterična ulja su tu da smire kožu, a vitamin E usporava starenje.

Nema alkohola, nema čudnih imena hemijskih jedinjenja – samo zdravlje upakovano u biljnu kremu koja ima trenutni učinak na zaustavljanje daljeg starenje kože.


Osećaj pri apliciranju


Prvo sam proverila da li ću imati alergijsku reakciju, pa sam po uputstvu nanela mali sloj na podlakticu i sačekala 20ak minuta. Pošto nije bilo jakog crvenila znala sam da je nanošenje bezbedno.

Mogu vam otkriti da je prvo nanošenje bilo potpuno drugačije iskustvo za mene. Umesto začepljenih pora i masne kože dobila sam osećaj blagog peckanja, a potom i zatezanja koje je vrlo brzo vidljivo. Koža je postala meka na dodir i vidno hidrirana.

Biljni sastav garantuje i fenomenalan miris čime sam takođe bila zadovoljna!


Prirodna krema od pčelinjeg otrova je moj svakodnevni ritual!


Agresivni tretmani se ne preporučuju za često korišćenje, pa mi je pri samom uputstvu za upotrebu bilo jasno da je ova prirodna krema protiv bora vrhunski kvalitet jer je namenjena za sve tipove kože i za svakodnevno korišćenje.

Čudotvorna magija pčelinjeg otrova se nanosi blagim utrljavanjem nekoliko minuta na lice i vrat. Dobra je i za dnevnu i noćnu rutinu nege.

U jednom preparatu sam dobila i varijantu kao masku gde se ova krema jednostavno nanese u debljem sloju i ostavi da deluje oko 20 minuta.

Više mi ne treba 100 različitih proizvoda: za jutro, veče, sedmicu, mesec… Samo jedna biljna krema koja mi pomaže da održim lepotu trajnom i usporim starenje!


Svi me pitaju „kakav si zahvat imala na licu, izgledaš mlađe, blistavo?“


Za razliku od veštačko kreiranih sredstava, ova čarobna anti-aging kozmetička krema je posebna jer prirodnim putem izaziva reakciju kože. Zato su rezultati duži.

Umesto ubrizgavaja hijalurona i sličnih sintetičkih preparata izazvana je prirodna reakcija za proizvodnju kolagena i stvaranje prirodnih jedinjenja u koži.

  • Akne su se povukle, kao i druge slične nepravilnosti
  • Pore više nisu proširene, a uklonjen je i višak masnoće koji mi je inače predstavljao veliki problem
  • Koža je otpornija na hladnoću, vetar, vrućinu… kao u tinejdžerskim danima
  • Vratila sam elastičnost koži, onu „blistavost“ koju svi primećuju, ne sluteći da zahvalnost dugujem magičnim pčelama i njihovom otrovu


Ovo će biti moj revitalizujući kompleks i u decenijama koje slede jer je anti-aging krema od pčelinjeg otrova prirodna, sigurna i efikasna i u 25oj, a i kada budem imala preko 50 godina (što mi tada niko neće verovati).

Uvek sam tražila prirodne preparate kojima bih negovala sebe. Smatram da je ono što nam priroda dala jedno kvalitetno rešenje za naše telo jer smo svi mi deo prirode. Magijskim proizvodima pčela sam usporila starenje kože tako što sam je motivisala da se sama bori i regeneriše se.

Da li vas zanimaju detaljnije informacije? Pišite mi ispod ovog teksta, rado ću vam odgovoriti jer želim da svi imaju savršenu kožu poput mene!


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Komentari (5)

Ivana

Kreme na bazi pčelinjeg otrova koristi elita u svetu i drago mi je da je dostupna i na našem trištu, čitala sam dosta pozitivnih komentara o ovoj kremi!

(Dobar) +5
(Slab) 0
10-Aug-20 14:36:07 PMCrvenkapa

Sve to lepo zvuči ali me interesuje šta je sa nama, alergičarima? S obzirom da sam preosetljiva na mnogo toga, a naročito u kozmetici, nisam baš sigurna da li bih smela da koristim ovu kremu.

(Dobar) +3
(Slab) 0
09-Aug-20 17:18:48 PMCrvenkapa

odgovorio/a: bojana

ima test ... naneses malo kreme na nadlakticu i vidis da li ima crvenila ili bilo kakve reakcije. ako ima ne smes koristiti, ako nema mozes
(Dobar) +4
(Slab) 0
10-Aug 09:30:41
Cinik

Ako vam ne uspe sa ovom ili drugim kremama tu su uvek klinike za ulepšavanje https://www.nanoklinika.rs/lecenje-oziljaka-od-akni-kombinovanom-terapijom/

(Dobar) +6
(Slab) -1
09-Aug-20 13:00:34 PMSlavka

Mogu da se pohvalim od kada koristim kremu od pcelinjeg otrova svi me pitaju sta sam to radila na licu ja im samo odgovorim to radi Magija pcele.

(Dobar) +8
(Slab) -1
07-Aug-20 19:53:35 PMDodajte komentar