SrbijaSpace logo

Personalizovani pokloni za dragu osobu su uvek dobra opcija za pokazivanje pažnje i poštovanja

 

Personalizovani pokloni za dragu osobu su uvek dobra opcija za pokazivanje pažnje i poštovanja

Originalnost je nešto što nam dobro dođe kada treba da smislimo poklon za dragu osobu. Kada nekoga poznajemo dobro, znamo njegove afinitete, hobije i interesovanja, na osnovu toga možemo osmisliti vrlo kreativan, ali i personalizovan poklon.

Kod darivanja poklona dragoj osobi nije bitna samo stvar koju poklanjamo, već i koju poruku šaljemo toj osobi i da li postoji poseban značaj iza našeg dara. Emotivni dodir i znanje da će poklon služiti čoveku kao podsetnik na ljubav i pažnju ili sa druge strane kao koristan predmet, doprinose da poklon bude savršen.

Šta je najbolje pokloniti dragoj osobi? Dajemo savete i predloge u nastavku ovog teksta.


Originalni pokloni u premium izdanju su uvek dobar izbor


Kada kupujemo poklon za osobu koju dugo poznajemo, želimo da se ona oseća posebno. Prema tome, premium originalni pokloni su nešto što je uvek pravi izbor da obradujemo voljenu osobu.

Šta ovo podrazumeva? Postoje mnogi brendovi koji u ponudi imaju posebno dizajnirane i ukrašene predmete, koji će učiniti poklon originalnim i ekskluzivnim. Ukoliko znate da prijatelj kome poklanjate voli neki brend posebno - tim bolje! Biće izuzetno zadovoljni kada im darujete nešto originalno, a pritom prepoznatljivo.


Parfem je tradicionalno jedan od najpoželjnijih poklona


Ako pričamo o stilu i fizičkom nastupu - kvalitetan parfem će svakako pružiti lepotu i eleganciju bliskoj osobi za koju tražite poklon. Svi smo u nekom trenutku čuli za neki parfem i poželili da ga imamo. Prema tome, prisetite se da li vam je prijatelj ili partner nekada pominjao parfem o kojem sanja i pripremite im iznenađenje.


Pokon sa mašnicom

 


Album sa zajedničkim fotografijama ili slika za uramljivanje


Ovde su opcije zaista raznovrsne. Možete prikupiti drage slike iz raznih situacija gde ste vreme provodili zajedno i napraviti neki pano ili album sa tim fotografijama. Isto tako, na slikama ne morate biti ni vi ni oni. Ako ste dovoljno kreativni, možete odraditi fotografiju koja će biti pogodna da se okači na zidu u sobi te osobe i da to bude slika koja će nositi neku poruku.

Takva fotografija može predstavljati neku vašu internu šalu, posebnu simboliku, nešto o čemu ste dosta pričali i razmatrali. Ovo može biti šaljivo, kreativno, inspirativno i takođe dugotrajno, jer će konstantno proizvoditi lep osećaj kod vama bliske osobe i podsećati je na vaše prijateljstvo, neku bitnu situaciju ili vrlinu.


Knjiga od omiljenog autora - nešto čemu će se osoba stalno vraćati


Jedna od najlepših stvari koja daje osećaj komfora čoveku jeste dobra knjiga. Svima ponekad treba da se malo opuste u trenutku, sednu i pročitaju knjigu, tako skrećući misli od svakodnevnog života i kao rezultat -  oplemeniti svoj um.

Kroz godine čitanja razne literature, čovek razvije ljubav i afinitet za određeni žanr ili nekog posebnog pisca. Mnogo puta ste diskutovali sa dragom osobom o knjigama i šta volite da čitate. Ljudi se pronalaze u određenim delima jer vide obrise svog karaktera u literaturi i tako se konstantno vraćaju na pojedina dela koja su im prirasla srcu.

Prisetite se kojeg to autora osoba voli i proverite da li ima knjigu u svojoj kolekciji. Ne moraju biti u pitanju romani, priručnici koji će produbiti znanje čoveka o nekoj temi koja ga interesuje su takođe pun pogodak. BItno je samo da ste pažljivo slušali i imaćete poklon da oduševite blisku osobu!


Lančić sa medaljonom

 


Nakit - ekskluzivan i kreativan poklon


Kada pričamo o premium poklonima, originalnosti i personalizovanom poklonu - nakit je na samom vrhu lestvice! Ovde takođe imate puno opcija.

Možete se odlučiti da sami napravite nakit, sa porukom, najdražom bojom i u stilu osobe kojoj poklanjate. Sa druge strane, ukoliko imate više novca, kupovina u zlatarama i poznatim prodavnicama nakita je savršen i ekskluzivan poklon. Osobi ćete podariti nakit visokog kvaliteta koji će takođe biti upadljiv i pokazivati lepršavost osobe, stavljajući je u prvi plan.

Ukoliko ste za nešto intimnije, možete na nakit ugravirati neku poruku slovima ili upisati značajan datum da podseća osobu na nešto važno svaki put kada pogleda u taj nakit. Takođe, postoje zanimljive narukvice sa privescima koje osoba može da dodaje na svoju narukvicu vremenom.

Ogrlice, narukvice, minđuše i nakit uopšteno predstavljaju jedan od najlepših i najelegantnijih poklona. Kada pričamo o nečemu što je dugovečno, nakit predstavlja odgovarajući poklon. Pored svoje lepote, sa sobom nosi veliku moć. Može poslužiti osobi za nošenje prilikom nekih posebnih prilika ili joj dati samopouzdanje i sreću kada joj je potrebno.

Ova moć nakita puno doprinosi ne samo fizičkoj lepoti već i unutrašnjem zadovoljstvu te osobe.


Naposletku - dobro poznajete voljenu osobu, ostaje vam samo da dobro pripremite iznenađenje


Proučili ste i prisetili se šta je potrebno vašem prijatelju ili partneru, odnosno koji je poklon pravi izbor da oduševite blisku osobu. Zadovoljili ste kriterijume lepote, korisnosti, dugovečnosti i ostalo vam je još samo da dobro upakujete poklon i pripremite iznenađenje na kreativan način.

Poklon možete sakriti i ostaviti tragove ili prosto spontano odvesti osobu do poklona. Ovo će je dodatno usrećiti i podići uzbuđenje na jedan od najbitnijih datuma u godini.

 

Slike:
Image by rawpixel.com
https://pixabay.com/photos/pink-gifts-boxes-presents-553149/
https://pixabay.com/photos/heart-love-jewellery-silver-1521377/

 


Autorski tekst: Ljiljana Bugarin


Dodajte komentar