SrbijaSpace logo

Planinski vazduh u stanu sa prečišćivačima vazduha

 

Planinski vazduh u stanu sa prečišćivačima vazduha

Svima nam je poznato da je vazduh u Beogradu zagađen, mada nadležni to nerado priznaju. Pogotovo u zimskim mesecima, kada radi grejanje, kada je atmosferski pritisak nizak, od smoga i neugodnog mirisa borimo se za čist, ali u vazduh uopšte. 

Moja porodica i ja zato koristimo godišnji odmor uvek iz dva dela, a nekad i iz tri. Više se previše ne dvoumimo oko toga gde ići na odmor.

Srbija ima sasvim dovoljno zanimljivih turističkih lokacija a pogotovo za zdravstveni turizam. 

Kad god možemo nekoliko dana zimi ali i nekoliko dana leti, naročito po povratku sa mora, zadržimo se na Zlatiboru.

Razlog je čist planinski vazduh i zdrava hrana. Obožavam zlatiborsku pijacu. Tu je i rekreacija zastupljena. Penjanje na vrh do spomenika i nazad je za mene vrhunski doživljaj i sladak napor.
 

Zlatibor


Kad se vraćamo sa Zlatibora, opijeni čistim vazduha, već na ulasku u Beograd počinjemo sa kašljucanjem i razmišljamo šta bi nam to u stanu moglo pričiniti slično zadovoljstvo, taj osećaj udisanja čistog vazduha

Da makar u tragovima osetimo da nam je vazduh približno čist kao na planini. U stanu imamo predivnu terasu prepunu cveća. Obožavamo tu da ispijamo kafu i vodimo porodične razgovore i planiramo dan.

U jednom momentu dok sam skrolovala po telefonu, iskoči mi ova slika:


Kucni aparat za preciscavanje vazduha 

    Ambilife prečišćivač vazduha pro100healthy

 

Sa veoma zanimljivim tekstom koji me ponukao da se raspitam za više detalja o ovom proizvodu. I gle čuda. Na Internetu objašnjeno sve i to do najsitnijih detalja. Primećujem da me taj Internet sve više nervira. Previše zna o svačemu. 

O korišćenju, načinu održavanja, načinima kupovine uređaja. Bila sam malo skeptična jer nisam previše sigurna u kupovine preko Interneta. Još uvek volim da vidim stvar koju kupujem, da se na licu mesta kod prodavca raspitam o istoj. Jednostavno, tako sam navikla i to mi još uvek pričinjava zadovoljstvo.

Kad smo stigli kući, sasvim slučajno sreli smo komšinicu na hodniku, jer ona je uvek tu negde kada se vratimo sa odmora, i ona nas je pozvala na kafu. Da podelimo prve utiske a i da se stan malo provetri, jer ipak nismo bili kući petnaestak dana. 
 

Kad smo ušli u stan kod komšinice oduševljenje i mala neverica. Vazduh maltene planinski, svež, čist. A meni zazubice jer tako nije u mom stanu. Pogled mi se zaustavlja na aparatu sa slike, koji sam zapamtila. Moje oštro istraživačko oko ume da prepozna kvalitet. 


I posle kažu sve je slučajno. Ništa nija slučajno. Komšinica puna hvale za aparat. Oduševljena i blista od sreće što je kupila ambilife. Lagano me nervira, ali na to sam već navikla. Nije bilo potrebno da me previše ubeđuje u lepotu boravka u stanu koji odiše svežinom. Nije bilo potrebno ni da mi napomene da bi možda i mi trebali da ga kupimo. Odluku sam donela sama. 

Posle nekoliko dana kupili smo aparat za prečišćavanje vazduha ruski nobel ambilife. Preko online sajta pro100healthy jer ga nema u prodavnicama. 
Epilog koji sam i očekivala. Posle nekoliko dana pažljivog osmatranja i provere aparata za prečišćavanje vazduha. 

U stanu smo dobili upravo ono o čemu smo maštali. 

Čist vazduh bez bakterija, grinja, virusa. Na stranu što mi uživamo u zdravijem okruženju, nego se i naše cveće na terasi, koja je inače zastakljeno, preporodilio.

Osećaj je fenomenalan. Hvala nobel ambilife.

 


Autorski tekst: Edmon Dantes


Komentari (5)

jovana

meni bi zbog alergije najvise nesto ovako trebalo. pogotovo sad u avgustu sva se zapusim nos katastrofa i jedva disem. ako ovaj ruski preciscivac stvarno moze da ubije alergene u vazduhu to bi bilo nesto neverovatno

(Dobar) 0
(Slab) 0
12-Aug-20 13:57:07 PMMaja

Procitavsi ovaj clanak kupila sam ambilife nobel aparat za preciscavanje vazduha iskljucivo zbog duvanskog dima,ali on se pokazao da odlicno absorbuje bakterije i viruse.Ovo mi jedna pametna investicija i prezadovoljna sam.Vazduh u kuci stvarno odise svezinom i nije nam potrbno preterano luftiranje,jer svi znamo da je napolju vazduh cesto zagadjen.

(Dobar) 0
(Slab) 0
12-Aug-20 13:13:56 PMsanja

i ja razmisljam o kupovini Ambilife prociscivac vazduha, posto sam cula sve pohvale, zelim da i meni mirise stan na cisto, a ne na duvanski dim(Dobar) +3
(Slab) 0
12-Aug-19 16:05:07 PMDara84

Ja se nisam premišljala već sam odmah kupila Nobel ambilife prečišivač vazduha kroz razgovor sa mojim prijateljimaa ne propušta priliku, a da ne pomenem Nobel ambilife prečišivač vazduha činjenica je da ovaj aparat neutrališe duvanski dim koji je jako teško neutralisati u običnim uslovima. I ne samo da neutrališe sim već i prostorija u kojoj boravi najviše vremena odiše svežinom.(Dobar) +4
(Slab) 0
12-Aug-19 14:21:49 PMEleonora

Clanak je tako uverljivo napisan da sam ubedila sebe da moram da kupim ambilife.Odoh na Internet da ga porucim. Moze i na rate sto mi odgovara.(Dobar) +4
(Slab) 0
12-Aug-19 11:59:00 AMDodajte komentar