SrbijaSpace logo

Spa centar u Beogradu i blizanci

 

Spa centar u Beogradu i blizanci


Kada se setim svih divnih vikenda, a ja se razvlačim po krevetu do podne, pa preletim u pidžami u dnevni boravak i onako pijuckajući kaficu tražim nešto zanimljivo za gledanje na TV-u.

Pa vikendi na izletima, u banjama, spa centrima, izlasci, pozorište, bioskop rođendani...A da ne pričam o zdravom životu, vežbanju, balansiranoj ishrani.

I dok vam ovo pišem, mislim da ne govorim istinu jer mi izgleda tako daleko, nepoznato i nestvarno. Kao da vam pišem o vantelesnom iskustvu ili o nekom drugom životu.


Nekada davno, pre tri godine


Kako smo samo bili srećni moj dragi i ja kada smo saznali da sam trudna. I još blizanci. Mi smo bili ludi od sreće danima i mesecima. Bebe su bile dobro, a našoj čaroliji nije bilo kraja. I tako je luda sreća trajala, dok dva mala ‘’monstruma’’ nismo doveli kući. A onda kreće pakao od nespavanja koji verovali ili ne traje još uvek. Stalno gladni, uvek im nešto treba, a sada već i pričaju uveliko. Bože, daj mi snage da ih ne udavim.


Naša bajka


I onako slatko mi kaže ti nisi vestica, ti si mama. A da ti dam ja malo po toj slatkoj zadnjici, pa da vidiš ko je veštica. Od kad sam te ugledala čini mi se da više nisam oka sklopila. I da te pitam od kada to veštica kuva, pegla, čisti, peva, skače i radi šta god pomisliš. Možda si mališa pomešao bajke, pa umesto veštice misliš na Pepeljugu.

U tom stiže i drugi. Ti si vuk. Opaaaa... Napredovala sam. A onda hladan tuš. Ja se plašim vuka. Dobro je plaše me se obojica. Jedan misli da sam veštica, drugi da sam vuk. Čim ih uspavam idem da se oglednem da vidim na šta ličim. Uzmem, uzmem, ja se plašim vuka. Kako da te uzmem kad veštica presvlači bebu?


Spa centar u Beogradu


I tako mozgajući šta ću ovaj vikenda da radim sama sa njih dvojicom krenem da istražujem ideje na netu. A tamo svašta ima, od igraonice do raduionice, ali mama uvek mora da bude uključena u zabavu. Pa ako ću da plaćam da ih zabavljam, onda mi ne treba posrednik, mislim se ja i tako naletim na fenomenalnu romantiku, spa centar u Beogradu.

I već zamišljam kako mi u ‘’prethodnom životu’’ ovo ne bi izmaklo ni u ludilu, pade mi na pamet da smo i bebe i ja mnogo romantični. Mislim, pravićemo se da jesmo.


I bebe uživaju u spa centru u Beogradu


I evo nas, đakuzi, temeratura se održava na 37 stepeni, poneli smo ceo vozni park od kuće, poubacivali automobilčiće i mališani ih peru i uživaju. A moj jedini zadatak je da ispratim da se ne podave.


Bazen spa
 

Lepo sam im rekla ‘’Deco, glava uvek da vam bude iznad vode’’, a ja kao veliki šef posmatram sa kreveta uživanje u đakuziju.

A kad mi dosadi prebacim se u lazy beg, pijuckam piće, uživam u muzici i gledam kako su ta mala, lepa stvorenja rođena ‘’namazana’’. Odjednom ne moram da ih nosam, po mogućstvu u isto vreme. Nisam vam rekla da dižem 30 kg, tj. dva puta po 15 kg iz svakog položaja da očekujem da me zove reprezentacija Turske da im se pridružim u dizanju tegova.


Spa centar je rešenje


Naprasno ne plaču, nisu gladni, žedni, ne tuku se i ne žele baš istu igračku u isto vreme. Mir, tišina i praćakanje i jedino cika od zadovoljstva.

Što se mene tiče ostavila bi vas dva dana u spa centru i pošteno se odmorila. Oprali su jedan ozbiljan parking automobila, kamiona i motora, izbrčkali se i stigli kući umorni da ne mogu ni da progovore, a nemaju snage da plaču.


Blizanci
 

Ovo je sadržaj za bebe. Same se igraju, mama uživa i ko kaže da bebironi nisu romantični. I najlepša stvar od svega je što ih sada ucenjujem. Čim zaplaču zapretim da nećemo ići u spa centar i odmah nastane mir i tišina. Samo se čuje ‘’Oćem, oćem’’.

Oćem, nego šta, samo vas veštica malo lagi.

Slike: pexels.com;freepik.com

 


Autorski tekst: Moderna


Komentari (3)

Milica

Preslatko, kome li je vise prijalo u spa centru, pa pre bih rekla ipak mami :)

(Dobar) +1
(Slab) 0
25-Dec-23 11:34:10 AMDana

E slatko se ismejah za dobro jutro! Hvala! Ima nas još! Sve sama veštica, vuk, pepeljuga, snežana, crvenkapa, ma sve po potrebi. Al' ono, "daj mi Bože znage da ih ne udavim" je iskreno, da iskrenije ne može. Ipak, "slatka mala čedovišta" su ono za šta se živi. :)

(Dobar) +3
(Slab) 0
25-Dec-23 08:44:10 AMzaza

moja prica :) samo umesto spa to je bila banja

(Dobar) +3
(Slab) 0
25-Dec-23 00:24:50 AMDodajte komentar