SrbijaSpace logo

Top 5 ideja za najbolji poklon za punoletstvo

 

Top 5 ideja za najbolji poklon za punoletstvo

Proslave 18. rođendana zauzimaju posebno mesto u kalendaru, pre svega slavljenika i njegove porodice, ali i svih pozvanih gostiju. Ulazak u svet odraslih zaista zaslužuje da bude dočekan na poseban način. Na kraju krajeva - 18. godina je prva prekretnica u životu!

Jednako poseban kao povod, treba da bude i sam poklon za punoletstvo. Ukoliko je i u vaše ruke skoro dospela pozivnica za proslavu 18. rođendana, sigurno ste u potrazi za idejama za poklon. Istražili smo umesto vas, pa vam u nastavku teksta otkrivamo naših top 5 favorita, među njima ćete sigurno pronaći idealan poklon. Od klasike do iznenađenja - sve može da posluži kao fenomenalno rešenje!

Evo koje ideje za poklon za 18. rođendan definitivno treba da uzmete u obzir!


#1 Od porodice za punoletstvo - poklon koji ostaje zauvek


Ukoliko je slavljenik blizak član vaše porodice, ili blizak drug/drugarica, sigurno želite da poklonite nešto bez roka trajanja. Nešto što će zauvek podsećati na ovaj važan datum, i biti u potpunom skladu sa veličinom prilike.

Imamo nekoliko ideje za ovakav poklon i nadamo se da volite klasiku!

Za momka, preporučujemo sat. Ovaj vanvremenski komad nikad ne izlazi i neće izaći iz mode. Osim toga, slavljenik ga sa ponosom može nositi i za proslave svih narednih rođendana. Dizajn sata možda za nekoliko desetina godina izađe iz trenda, ali čak i tada predstavlja vredan, vintidž komad, koji svakoj kombinaciji daje naročitu dozu autentičnosti.

Devojke takođe vole satove, pa je i za njih odličan izbor, ali ako tragate za nečim ženstvenijim- radije odaberite nakit. Ogrlica, narukvica ili minđuše sa upečatljivim priveskom, a od plemenitog metala, baš kao i merači vremena - nikad ne napuštaju sam vrh modnih klasika!

Ovakav poklon, naravno, obavezno udeljujete u originalnoj kutiji, a dodajte i čestitku. Pošto je poklon klasičan - vi budite kreativni, pa napišite nešto posebno i originalno.


#2 Personalizovani poklon za 18. rođendan koji se ne zaboravljaju


Prethodna ideja je pravi timeless izbor, a ova je za one koji žele da se njihov poklon istakne originalnošću. Personalizovan poklon je vrlo ličan, i uvek u sebi nosi dozu kreativnosti. Kako ga učiniti ličnim?

Više je načina.

Pre svega, tu su specijalizovane prodavnice personalizovanih poklona - od poslastičarnica koje izrađuju slatkiše na kojima može pisati ime, ili drugi upečatljiv detalj u vezi sa slavljenikom, preko prodavnica slika i karikatura, koju ćete poručiti tako da se izradi sa njegovim likom, pa sve do prodavnica foto albuma koje kreiraju potpuno personalne albume - izbora je zaista mnogo!


Poklon
 

Osim toga, poklonu možete dati dozu personalizovanosti i pažljivim odabirom. Ne mora da piše ime da bi bilo personalizovano, zar ne? Sami napravite paket u kome će biti predmeti koji pokazuju koliko dobro poznajete rođendanaca.

Znate da voli stare filmove?

Onda nema personalizovanijeg poklona od kolekcije kinematografskih klasika ili soundbar zvučnika koji će omogućiti bioskopsko iskustvo u domu. I ovo je i te kako personalizovano - prilagođeno baš slavljeniku i njegovim strastima!


#3 Zasladite proslavu i kupite najslađi poklon za 18. rođendan 


Ko kaže da poklon ne može da bude jestiv?

Malo je toga u čemu tako uživamo kao što to činimo u najslasnijim zalogajima.

Ako znate da je rođendanac hedonista ili gurman, a pritom voli slatkiše (ko ne voli?), onda je ovo idealan poklon za njega. Najbolje od svega je što je mešavina klasičnog, orignalnog i personlizovanog!

I ne, ne mislimo na običnu bombonjeru, to je svakako premalo za ovaj povod.

Mislimo na prave slatke deliaktese, čiji je izgled fotogeničan, a sastav dostojan najvećih slatkoljubaca! Pronađite specilizovanu prodavnicu slatkih poklona i poklonite čokoladni šampanjac, iznenađenje obliveno kvalitetnom čokoladom koja se razbija drvenim čekićem, ili modernu poklon tortu dizajniranu tako da završi na Instagramu svih prisutnih!

Iznenadite slatkim poklonom za 18. rođendan!


#4 Tehnika i gedžeti - pokloni za punoletstvo broj 1 za nove generacije


Ništa kasnog tinejdžera neće obradovati više od zanimljivog gedžeta.

Kvalitetne slušalice, zvučnici, soundbar, fotoaparat koji odmah izrađuje fotografiju, pametni sat…

Verujte - ni sa jednom od ovih stavki ne možete pogrešiti.

Ipak, bilo bi dobro da se suptilno raspitate da već ne poseduje ove stvari, pa tek onda prionete na kupovinu. Raspitajte  se kod prodavaca i prijetelja koji dobro poznaju tehniku o tome koji artikli imaju najbolj odnos cene i kvaliteta. Tako ćete biti sigurni da kupujete odličan gedžet, a skladan svojim kupovnim mogućnostima.


#5 Za punoletstvo poklonite iskustvo - doživljaji uvek najviše obraduju


Poklon zaista ne mora da bude predmet. Zašto se ne biste izdvojili iz gomile i za poklon za 18. rođendan uručili iskustvo? Birajte ga skladno hobijima i interesovanjima slavljenika i nećete pogrešiti.

Kratko vikend putovanje, godišnja pretplata za pozorište ili bioskop, celodnevni ugođaj u spa centru ili žurka iznenađenja? Sve ovo može da bude fenomenalan poklon za punoletstvo, samo pametno birajte i istražite sve opcije!

Među ovim idejama, sigurno ćete pronaći idealnu i napokon rešiti dilemu oko kupovanja poklona. Ostalo je da pripremite toaletu, odete na proslavu i uživate u žurci - malo je tako zabavnih proslava poput dočeka punoletstva! I ne zaboravite da napišete originalnu čestitku, ona će na ovakve poklone biti pravi šlag na torti! Lepo se provedite!

 


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Komentari (2)

Dana

Iskustvo je, po meni, ipak najlepši poklon, nešto što se pamti. Ja sam u svoje vreme dobila putovanje u Italiju, i evo, sećam ga se i danas. Odličan tekst!

(Dobar) 0
(Slab) 0
12-Jan-24 12:58:44 PMMima

Ima zaista originalnih i lepih ideja za poklone za punoletstvo, nakit je uvek proverena varijanta, ali neki poklon koji je vise lican je ipak bolja ideja.

(Dobar) 0
(Slab) 0
12-Jan-24 12:28:18 PMDodajte komentar