SrbijaSpace logo

Omiljeni brendovi i prodavnice obuće Novosađana

 

Omiljeni brendovi i prodavnice obuće Novosađana

Kvalitetna obuća nam pruža podršku za stopala i kičmu tokom čitavog dana, dok je pored toga sastavni deo kombinovanja outfita za razne prilike.

Proizvođači cipela, patika i druge obuće su se potrudili da kupcima pruže veoma kvalitetan izbor i široku paletu proizvoda, kako bi vi mogli odabrati modele prema vašim potrebama i željama.

Prodavnice obuće u Novom Sadu u svojoj ponudi imaju kvalitetan asortiman obuće svetski poznatih proizvođača i omogućavaju vam da sa uživanjem obilazite radnje i kupujete u prijatnim uslovima.

U nastavku teksta možete saznati koje su to omiljene prodavnice i brendovi novosađana kada je u pitanju obuća.


Office shoes - omiljena obuća i kvalitetan izbor


Office shoes je kao zaseban brend uspeo da izgradi svoje ime na temelju toga što je u svojim prodavnicama uvek imao kvalitetan izbor obuće mnogih priznatih brendova.

Tako se na prostoru mnogih zemalja Srednjeistočne i Jugoistočne Evrope javio kao pouzdan snabdevač kvalitetne obuće, što su umeli da prepoznaju i novosađani različitog uzrasta.

Ovde možete pronaći modele cipela i patika za svakodnevne i svečane prilike, koji se veoma jednostavno mogu prilagoditi raznim odevnim kombinacijama. To su uglavnom neutralniji modeli obuće visokog kvaliteta, koji su nam svima potrebni ukoliko želimo da imamo obuću za poslovne prilike i zabavu u jednom.

Samo neki od mnogih brendova obuće koji se nalaze u ponudi Office shoes radnji jesu Vans, Lacoste, Skechers, Polo Ralph Lauren, Converse. Zahvaljujući bogatoj ponudi, na tri lokacije u Novom Sadu, od kojih je jedna u tržnom centru Big, možete odbrati neki od modela pomenutih brendova.


Metro - regionalni brend koji uliva poverenje


Metro predstavlja još jedan regionalni brend, koji se značajno odomaćio u Srbiji, gde je pronašao veliki broj kupaca i postavio se kao pouzdana opcija za odabir kvalitetne obuće.

Sa preko 100 svojih prodavnica u regionu odličan je izbor za ljubitelje cipela, patika, ali i modenih dodataka, tekstila, sportske opreme. Metro se već 30 godina nalazi na tržištu i svojim proizvodima teži da nametne trendove na tržištu.

Pored kvalitetnih proizvoda iz sopstvenog asortimana, Metro prodavnice obuće su postale jedno od omiljenih mesta za kupovinu novosađana zbog profesionalnog rada i predusretljviost zaposlenih koji na razne načine pokušavaju da podignu nivo kupovine i olakšaju svojim mušterijama.

Ovde možete pronaći i savršene ideje za poklone za svoje najbliže. Metro prodavnica obuće se nalazi na nekoliko lokacija, pa ih tako možete posetiti bez obzira da li šetate gradom ili ste u poseti tržnom centru.


Deichmann - brend kome se rado ukazuje poverenje


Deichmann je veliki nemački lanac proizvodnje i prodaje obuće, koji posluje na velikom broju lokacija širom sveta. Osnovan je davne 1913. godine i vremenom je stekao iskustvo i epitet jednog od najpouzdanijih trgovinskih lanaca u Evropi, što su umeli da prepoznaju i jubitelji kvalitetne obuće u Novom Sadu.

Ovaj trgovinski lanac je stekao toliku poularnost zbog svog profesionalnog stila poslovanja karakterističnog za zemlju iz koje dolazi. Pored toga, nudi veoma kvalitetan izbor obuće bez obzira na pol, uzrast ili stil koji preferirate.

O ovome dovoljno govore proizvodi popularnih brendova koji se nalaze u prodavnicama Deichmann, od koji se jedna upravo nalazi u Novom Sadu, tačnije u Big šoping centru na Sentandrejskom putu broj 11.

U Deichamann-u se trude da u potpunosti isprate sve moderne tokove i trendove poslednje generacije, koji su naročito važni mladima i onima sa istančanim ukusom za stil.


Crne cizme i carape
 

Pored sportskih brendova kao što su Adidas, Nike, Fila, ovde možete pronaći udobnu obuću za svaki dan i najbolje modele za vaše mališane.


Opposite - usmeren na potrebe savremenih žena


Za razliku od pojedinih brendova i radnji koje nude veoma široku paletu proizvoda za sve, Opposite je odlučio da se fokusira na jasno segmentiranu ciljnu grupu i tako pokušava da na najbolji mogući način odgovori na potrebe kupaca.

Svaka moderna žena zna da u Opposite radnjama može pronaći savršene proizvode po svojoj meri, koji se isto tako jednako dobro uklapaju u sve savremene tokove modne industrije.

Proizvodi su precizno usmereni za potrebe žena, pa tako prava dama ovde može pronaći cipele i torbe za svaku priliku. Opposite se nalazi na tri lokacije u gradu, pa tako veoma jednostavno možete nabaviti proizvode vrhnskog kvaliteta bez imalo muke.


N fashion - za ljubitelje kvalitetnih stvari i obuće


N sport je prepoznatljiv po tome što u okviru svog poslovanja poseduje podbrendove N fashion i N selection, te tako pokriva veoma širok raspon ciljnih grupa i potreba kupaca.

Proizvodi ovog popularnog brenda svojim kupcima nude široke mogućnosti po pitanju kreiranja outfita tako da on bude jednako moderan i opušten. Zbog toga je najčešći izbor mladih ljudi koji žele da se uklope u sve moderne tokove.

N sport se takođe nalazi na nekoliko lokacija u gradu i nudi proizvode reprezentativnih modnih brendova kao što su Gues, Tommy Hilfiger, Karl Lagerfeld, Calvin Klein, Replay i mnoge druge.

Predstavili smo nekoliko omiljenih radnji novosađana koji preferiraju kupovinu kvalitetne obuće po najnovijim modnim standardima. Nadamo ste da ste dobili i neke korisne informacije koje će vas privući kvalitetnon i isplativom šopingu.

 

Izvori fotografija:
https://www.pexels.com/photo/photo-of-woman-wearing-black-boots-2776392/
https://www.pexels.com/photo/wood-fashion-man-people-6594253/

 


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Dodajte komentar