SrbijaSpace logo

Prirodna kozmetika zaista postoji

 

Prirodna kozmetika zaista postoji

Nikada nije bio veći broj kozmetičkih preparata, niti raznovrsnijih proizvoda na tržištu, dostupnih svakoj dami. Kada u nekoj drogeriji pogledate policu na kojoj se nalaze ovi proizvodi, videćete koliko ih je zaista i kako su raznovrsni.

Tu su kreme protiv bora, akni, za uklanjanje mrlja, hidrataciju, suvu, normalnu, masnu kožu, pa onda dnevne i noćne kreme, kreme za mladu i zrelu kožu...

Pa opet, koliko god se činilo da je neki preparat baš za nas, neretko se desi da ne donesee željene rezultate. Nakon toga, u nadi da ćemo pronaći spas, okrećemo se prirodnoj  kozmetici i dajemo gomilu novca. 

Na proizvodima mnogih proizvođača videćete natpise poput „prirodna kozmetika“ i „prirodni sastojci“. Iako deluje da je sve marketinški trik i da pravo rešenje ne postoji, nije sve tako crno. Na tržištu se nalaze proizvodi čija tradicija je duga 5000 godina. U pitanju je korejska kozmetika. Posebna pogodnost je to što je ova kozmetika online dostupna. 
 

Zašto je ovo najbolja kozmetika za lice?

Tradicija Istoka i njihove lepote je sada i vama dostupna. Korejska kozmetika napravljena od prirodnih sastojaka se sada nalazi i na našim prostorima. Skin Temple kozmetika online poručivanje čini lakšim. Podatke o samim proizvodima i njihovim sastojcima možete pronaći na web stranici, a dostupne su i cene proizvoda, kao i sastojci svakog pojedinačnog proizvoda.

Jedan od tih prirodnih sastojaka je centele asitaca ili golu kola, koji pozitivno deluje na izgled kože i mentalno zdravlje. 

Iako stara hiljadama godina, korejska kozmetika tek sada osvaja svet.  Sve je veći broj muškaraca i žena širom sveta koji shvataju da je ovo najbolja kozmetika za lice, telo, kosu, kožu...  Zahvaljujući dugoj tradiciji i pozitivnim rezultatima koje daje, sve je veći broj korisnika koji potvrđuju kvalitet. 

Ističemo da je praksa pokazala da se mnoge žene još uvek ne odlučuju na kupovinu jer se ova kozmetika online poručuje. Međutim treba istaći da, u savremenom svetu, online kupovina zapravo pojednostavljuje proces kupovine i omogućava vam da brže i lakše dođete do proizvoda koje želite u samo nekoliko klikova. 
 

Prirodna kozmetika je bez parabena, naftnih derivata ili silikona

Da li vam je bio poznat podatak da se parabeni talože oko srca i kostiju, da menjaju gene i pospešuju rast ćelije tumora? Naftni derivati izazivaju neplodnost, dijabetes i takođe povećavaju rizik od nastanka raka. Dok kod preparata koje koristite je moguća pojava osipa, prirodna kozmetika to ne izaziva, bezbedna je za upotrebu jer sadrži lekovite biljke.

Silikon koga ćete često naći u preparatima za kosu i zbog njih kosa postaje bez volumena i sjaja uz pojavu raznih iritacija.

Kreme za sunčanje bi trebalo da služe za zaštitu naše kože od sunčevih zrakova. Na žalost, zbog štetnih sastojaka koji se nalaze u njima, iste te kreme štete koži i hormonima i povećavaju rizik od pojave kožnih bolesti i tumora.

Skin Temple je tu da bi vašoj koži obezbedio potrebnu negu i da bi zaista najbolja kozmetika za lice, telo i kosu bila dostupna i vama po povoljnoj ceni. Zaslužujete samo najbolje, a sada imate priliku da to priuštite sebi. Pozivamo vas da pre nego što poručite kozmetiku, pažljivo proverite njene sastojke i uverite se da je korejska kozmetika potpuno prirodna kozmetika.


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Dodajte komentar