SrbijaSpace logo

Detektor prislušnih uredjaja

 

Detektor prislušnih uredjaja

Detektori prislušnih uredjaja su namenjeni za otkrivanje svih uredjaja koji sluze za prisluskivanje, pracenje ili bilo koje drugo neovlaceno snimanja i slusanje. Postoje dosta modela prisluskivaca pa shodno tome postoje i detektori koji otrkivaju samo jednu vrstu prislusnih uredjaji i uredjaja za pracenje a postoje i modeli koji mogu da otkriju Vise razlictih uredjaja.

Detektori prislusnih uredjaja se pre svega namenjeni za otkrivanje svih vrsta gsm bubica koji mogu biti postavljeni i bilo kojoj prostoriji kao i vozilima kao i drugim tesko pristupacnim i skrivenim mestima koje golo oko ne moze da detektuje.

Najzastupljeniji vid prisluskivanja je prisluskivanje putem gsm bubica tj. direktno slusanje, ovaj detektor taj tip prisluskivaca otkriva bez ikakvih problema.

Svi prisluskviaci i bubice su malih dimenzija i necujni u svom radu sto otezava njihovo pronalazenje golim okom medjutim detektor prislusnih uredjaja detektuje EM talase koja nam tacno govore gde se spijunska oprema nalazi.

Bubice mogu da se ugrade bukvalno bilo ( u uticnici, strujnom kablu, zidu i slicno ) gde i zato nam je potreban detktor prislusnih uredjaja.

Postoji spijunska oprema koja takodje moze da se otkrije ovim detektorima.

Ovi uredjaji se takodje koriste za otkrivanje skrivenih mikro kamere, koje emituju i koje ne emituju sliku na daljinu vec sve snimaju na svoju memoriju.

Detektor prislusnih uredjaja moze da se koristi i za pronalazenje uredjaja za pracenje kao sto su gps trackeri raznoga tipa.

Detektor prislusnih uredjaja se moze koristiti i za otkrivanje spijunskih softwara prilikom prisluskivanja mobilnih telefona.

 

o detektorima prislušnih uređaja više na sajtu špijunska oprema


Preuzeto sa: https://www.spijunskaoprema.org/detektor-prislusnih-uredjaja


Dodajte komentar